A szomorú lány kemény döntés hozott: sokkoló, hogy néz ki ma - Fotó

Bár az első tetkót után felszabadultság érzés elett, a problémák nem fogytak el. Alig 20 évesen már kétgyermekes anya volt, majd jött a válás, a menekülés Izlandról és egy súlyos diagnózis, szklerózis multiplexben szenved.

Aztán: "Egy nap a munkahelyemen, amikor egy történelmi magazint lapozgattam, ráakadtam egy festményre, amely Hel-t ábrázolta, az északi istennőt, Loki és egy óriáslány lányát, akit Odin az alvilágba küldött, hogy felügyelje a méltatlanokat. Az ő ábrázolása, félig emberként, félig halottként, mélyen megérintett". A lány felismerte önmagát - az élete végre meg fog változni.

Ennek az eredmény elett egy méretes arctetkó!

"A nyolcórás viking tetoválási ülés, amelynek során az arcomon elhelyeztem őt (Hel-t - A szerk.) nemcsak kifizetődő, hanem átalakító érzés volt - újjászülettem" - emlékezett vissza. Majd streetfocsita lett és az egészségével kezdtet foglalkozni. "Segítek a traumával küzdő embereknek, és előadásokat tartok arról, hogy mennyire fontos, hogy lássanak, ha valaki diszfunkcionális környezetben nő fel" - mesélte Rona.

"Vannak emberek, akik arra hivatottak, hogy nagy megpróbáltatásokat vészeljenek át, hogy másokat irányítsanak és felvilágosítsanak. Én egy vagyok ezek közül az emberek közül" - mondja.

Címlapfotó: Instaram/ronajarls

24 óra