Átadta a szülésznő a babát az anyának: azonnal megrémült, amikor pelenkázni kezdte - Videó

Azonnal rohant a szülészetre, és kislánya, Isabelle után érdeklődött. Szerencsére a szülésznő még bent volt.

Ő azt mondta az anyukának, nagyon hasonlít az újszülött kisfiú anyukájára, ezért adhatott neki rossz babát. "Az anyuka egy teljesen más kórteremben aludt, mint én, és nem tudom, hogy valaha is megtudta-e, hogy a babáját nekem adták" - mondta Maisie Beth a Daily Mail híre szerint. 

De hogyan lehet két babát összekeverni?

Maisie Beth még 2023 szeptemberében adott életet kislányának. Mivel a kicsi akkoriban újszülöttkori sárgaságban szenvedett, többször kellett speciális kiságyban fényterápiával kezelni. Ennek során rövidhullámú kék fénynek teszik ki a babát. Így sajnos nem sokkal a születés után az anyát és a lányát többször is el kellett választani egymástól, hogy Isabelle-t alávessék a terápiának. Amikor Beth a második napon meg akarta látogatni a kisbabáját, akkor történhetett félreértés: a szülésznő ugyanis rossz csecsemővel a karjában állt ott, mert összetévesztette Beth-et az anyjával.

@maisieandbelle IC: @Cait | Girl Mama ☁️ The great british baby swap 😙 #babyswap #ukbabyswap #newbornbabyswap #newmum #maternityhospital #birthtrauma ♬ original sound - Millennial Movie Aunt

Közben Lorraine Tonge, a Dorseti Egyetemi Kórházak szülészetének vezetője elmondta: "Vizsgáljuk a szülészeti osztályunkon 2023 szeptemberében történt esetet, amikor egy csecsemőt rossz anyának adtak át". Ugyanakkor mélységesen sajnálják az esetet.

Címlapfotó: 

24 óra