Masszőrt csinált a család macskájából a golden retriever: így használja ki, ha szüksége van rá - Videó

Amikor a kutya egyszer rájött, milyen jól tudja használni a lakótársa a karmait, azóta nem akármilyen együttműködést dolgoztak ki együtt.

A Leila nevű kutyus kénytelen együtt élni egy macskával is, de mára ezt már egy kicsit sem bánja. A méretes golden retriever ugyanis ebből a helyzetből már rég kihozta a legtöbbet, amit lehet. A közösségi oldalakon futótűzként terjed a két négylábú felvétele: amikor Leila ugyanis viszket, rögtön felkeresi a cicát, aki már azonnal tudja a dolgát. Gyakorlatilag mozdulnia sem kell, hiszen az eb mindig azt a testrészét fordítja oda felé, amit vakartatni szeretne. 

Fenék, hát, derék, arc,... - a páros videója milliós siker!

@leilathegoldenretriever Maybe he’s not so bad after all 🤭🐈‍⬛ #goldenretriever #blackcat #dogsandcats ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Nem ritka, hogy a kutyák imádják, ha a hátsó részüket vakarják. Ezen a részen ugyanis rengeteg idegvégződés fut össze, és a négylábúek ezt a részt nem is érik el se a szájukkal, se a mancsaikkal. "Szerintem egyikük sem tudja pontosan, hogy mi történik, de úgy tűnik, nincs vele problémájuk" - kommentálta az egyik felhasználó a felvételt.

Címlapfotó: TikTok/leilathegoldenretriever

24 óra