Sokk a családnak: éjszaka az ágyából tűnik el a 2 éves fiú, fogalmuk sincs, hol alszik

Szombat hajnalban, 3 óra 50 perc körül gyakran találkozik az ember furcsa alakokkal, az az apró fiúcska a koránál fogva is kivétel.

Megdöbbentő történet járja körbe a világot: egy 29 éves postás a múlt szpmbaton hajnalban, 3:50-kor vett észre az utcán egy kisfiút Neu-Ulmban, miközben épp az újségokat hordta ki. A kisfiú egyedül sétált a Memmingerutcában a járdán. Nem teketóriázott sokáig, fogta a kis szükevényt és a legközelebbi rendőrörsre sietett vele. "Nagyon vigyáztak a kisfiúra, aki kezdetben kis rendőrautókkal játszott, és büszkén mutatta meg tornatermi képességeit az ügyeletes rendőrnek" - közölte hétfőn a rendőrség.

Miután kimerült, egy az irodában kialakított kis alvóhelyen szenderedett el. De akkor már góőzerővel azon dolgoztak, hogy kiderítsék, ki lehet a gyerek, és hogy kerülhetett az utcára. A járőrök többen is körbejárték azt a területet, ahol a kisfiút megtalálták, hátha találnak egy nyitott lakásajtót, vagy ablakot, de hiába. "Ez nem adott semmilyen használható információt a fiú lakóhelyéről vagy szüleiről" - áll a közleményükben.

Reggel fél 9-kor aztán érkezett egy telefon - hihetetlen dolog derült ki.

Lapozz a folytatásért!

24 óra