Sokk az állatkertben: megdöbbentő dolgot talált a babakocsiban az anya - Videó

Az anyuka a felismerés után aztán kihívta a rendőrséget. A rendfenntartók is arra a következtetésre jutottak, hogy ez az eset nem lehet véletlen.

Annak a valószínűsége, hogy valaki a gyermekét, akinek történetesen ugyanaz a neve, mint a sajátjának, egy AirTaggel a babakocsiján körbeviszi az állatkertben, majd elveszíti, és rossz helyre teszi vissza, nyilván nagyon kicsi a valószínűsége.

"Ha olyan AirTaget találsz a dolgaidon, amiről nem tudsz, nagy az esélye, hogy valaki más tette rá"

- figyelmezteti nézőit Nicole.

@diamondnicolew Posting this after realizing that if i had know more about thus beforehand, i could have handled the situation differently and warned the establishment that someone was doing this. Also, bc i had a gut feeling that it wasnt a coincidence and so many people told me it had to me. It wasnt a coincidence. People are using airtags more strategically now that they have the resources to do so. #humantraffickingawareness #airtag #appleairtag #airtagtracking #fyp #foryoupage ♬ original sound - Diamond 💎

A rendőrség egyébként azt tanácsolta neki, hogy törölje az adatokat a kis Apple-eszközről. De már maga a tény, hogy az AirTaget magával vitte az otthonába, sok követőjét aggasztja. Egyelőre nem tudni, hogy ki a tettes, milyen céllal tette és valaha is elkapják-e majd.

Címlapfotó: TikTok/@diamondnicolew

24 óra