Titokzatos tárgy jelent meg a napfogyatkozás alatt a felhők felett - Videó

Miközben a texasi lakosok a napfogyatkozásban gyönyörködtek, különös tárgyra lettek figyelmesek a felhők között. Videóra vették.

Április 8-án volt teljes napfogyatkozás Amwrikában, amit többek között Texas egyes részein is lehetett látni. A jelenség emberek millióit csalta a szabadba, az arlingtoni szemtanúkat a sors azonban nemcsak a Nap és a Föld között mozgó Hold égi látványával, hanem egy feltételezett földönkívüli űrhajóval is megjutalmazta. A texasi városból készült videókon egy hosszúkás, keskeny tárgy látszólag céltalanul cikkázik a felhők között, miközben a Hold részben eltakarja a Nap fényét. A videón jól hallható, hogy a háttérben az emberek izgatottan kérdezgetik: "Mi ez?" és "Valami repül a levegőben".

"Egy új videó bukkant fel, amely azt az UFO-t mutatja, amelyet a texasi Arlington felett láttak a mai napfogyatkozás alatt, és az emberek pánikba esnek, mert úgy tűnik, hogy eltűnik a felhők között" - írja a posztjában Matt Wallace.

A klip természetesen nagy vitákat szült a neten. Vannak, akik szerint ez egy újabb bizonyíték, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, de vannak, akik szerint egy sárkány látható a felvételen. Akik nem hisznek az ilyen elméletekben, azok szerint egy repülő árnyékát lehetett látni. Mindenesetre a felvételt több tízmillióan látták.

Címlapfotó: X/MattWallace888-Képernyőkép

24 óra