12 év után ürítette ki a család a nagy malacperselyt: az eredmény nem mindenkinek tetszik

Összesen 2329,27 amerikai dollárt, azaz 850 765 forintot számolt össze a család.

S hogy mi történt a kommentelőkkel? "Csalódottak voltak, hogy szerintük milyen kevés volt az összeg ahhoz képest, hogy mennyi időt spóroltunk" - mondta a héten a háromgyermekes anyuka a Newsweeknek. De - mont mondja - nem a pénzzel, valami egészen mással foglalkoztak ezekben az években. "Nem is annyira a pénzösszegről volt szó, hanem az élményről, hogy együtt csináltuk - folytattuk a családi hagyományt a Rosie használatával, a várakozás, hogy egy nap kinyithatjuk, és valami szórakoztatót csinálhatunk vele" - mondta a kaliforniai anyuka.

Epikus pillanat

@our.california.fun We’ve been saving this up for the past approximately 12 years. Grandparents have helped contribute coins and our middle child has always loved keeping his eye our for coins whenever we are out and about. It was a fun family lesson on how a little adds up to a lot over time. The kids have anticipated an “epic” family trip once we finally opened Rosie the Pig (which is a piggy bank my husband made with his Dad out of a propane tank which his parents used for years and then it got bestowed to us to fill up). Epic to me always means long multi state road trip but to my kids means theme parks so we will soon be headed to several CA theme parks on a family vacay thanks to Rosie the Pig! What’s your favorite CA theme park? #piggybank #familytravel #californiatravel #californiaadventures #savingsgoals ♬ Bongo Cha Cha Cha - Goodboys

Amikor a pénzek kigurultak a malacból, az feledhetetlen a neten is. "Még olyan érmék is voltak benne, amelyeket a nagymamámtól kaptunk, mielőtt meghalt, és ez különleges volt, mert úgy éreztük, mintha ő is ott lett volna, amikor kinyitottuk" - magyarázta Sarah, aki azt is elmondta: a pénzből egy nagy nemzeti parkba utaznak el a családdal. 

És Rosie? Nos, őt újra elkezdik hízlalni. "Ez egy szép módja annak, hogy a gyerekek lássák, hogy a kis érmék hosszú idő alatt sokat érnek, és ez egy könnyű módja annak, hogy a kicsik úgy érezzék, hogy hozzájárulnak" - zárta Sarah. 

Címlapfotó: TikTok/our.california.fun

24 óra