63 éves lett: így néz ki ma A klinika Elke nővére - Fotó

Évek óta az "Álomhajó" fedélzetén, a népszerű német sorozat sztárjaival ünnepli a születésnapját A klinika egykori Elke nővére. Most épp a 63-at.

Március 28án töltötte be a 63-at Barbara Wussow, akit a magyarok a legendás A Klinika sorozat Elke nővéreként ismertek meg. Az is köztudott, a gyönyörű színésznő a Sorozat Brinkmann professzorának, Klausjürgen Wussow-nak a lánya. A színésnő a kórházas sorozat után is szép karriert épített, mostanában pedig a német "Álomhajó" nevű sorozatban szerepelt, amiben egyébként az egykori Udo Brinkmann, azaz Sascha Hehn is. S mivel ilyenkor tavasszal általában forgatnak, így ismét a sorozatbeli családjával ünnepelhet. Bécsi otthonában, a családjával így csak később bonthatnak pezsgőt.

 "A férjem és a gyerekeim mindig csomagokat és leveleket rejtenek a bőröndömbe az utazás megkezdése előtt, amelyeket csak a születésnapomon nyithatok ki. Olyan jó, hogy gondolnak rám, még akkor is, ha olyan messze vagyok. És amikor hazaérek, megint ünnepelnek" - mondta a Bild.de-nek a színésznő.

Elke, Isten éltessen sokáig!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra