Kartondoboz talált a futó, rajta egy üzenettel: megváltozott az egész élete - Videó

Csak a szokásos futására indult, azonban furcsa sikolyok zavarták meg sport közben. Ekkor sem sejtette még, hogy az egész élete megváltozik.

Amikor a Fülöp-szigeteki General Triasban élő Terrence Bracamonte futni indult, nem gondolta, hogy onnantól kezdve sosem lesz már ugyanolyan az élete. Amikor a már jól simert útvonalon odaért egy buszmegállóhoz, már messziről kiszúrta, hogy egy méretes dobozt hagyott ott valaki. Ahogy közeledett, egyre hangosabban kezdett kétségbeesett hangokat hallani. Amint odaért, megállt és nagyon hamar rádöbbent, mi is történt. A doboz oldalára ugyanis egy cetlit is ragasztottak, amire hatalmas betűkkel írtak üzenetet: 

"Kérlek, fogadjátok örökbe őket, és vigyázzatok rájuk. Nálunk nem tartózkodhatnak".

Fotók: Facebook/Terrence Bracamonte

Bracamonte kinyitotta a dobozt, amelyben öt aranyos cica volt. Azonnal videóra vette őket és meg is osztotta az oldalán a felvételt. Aztán felkapta a dobozt és a legközelebbi állatorvoshoz sietett velük. Szerencsére kiderült, mind egészségesek. Aztűn már csak a lakótársát és barátját kellett egy kicsit rábeszélnie, fogadják örökbe őket átmenetileg. De nem így lett. "Igazi érzelmi kötődést alakítottunk ki velük" - mondta Bracamonte a The Dodónak adott interjújában.

Így mind az öten velük maradtak.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra