Az anyjának szentelt tetkóját szedeti le a nő: gyomorforgató az oka - Videó

Szerette volna, ha az édesanyja örökre a szívében marad - még egy szív alakú tetoválást is csinálatott az emlékére. Most meg hónapok óta azon dolgozik, hogy végleg megszabaduljon tőle. Jó oka van rá.

A boise-i Katherine története futótűzként terjed a világban, nem csoda, hiszen egy szappanopera forgatókönyve is lehetne. A 27 éves anyuka fájdalmas procedúrán megy keresztül hónapok óta, azon dolgozik, hogy a szakemberek végre végleg eltávolítsák a tetoválását. Pedig az édesnyjának készíttette, akivel nagyon szoros, mély kapcsolatot ápolt, de ennek végleg befellegzett. Így az ikerlányok édesanyjának talán a lelki fájdalmai jóval nagyobbak, mint a testi. 

A nő rájött: az édesanyjának viszonya volt a férjével.

Fotó: TikTok/katenacious

Mielőtt a titkos románcra tavaly fény derült volna, a nő szeirnt több figyelmeztető jel is volt. Katherine szeirnt a férje többször is megölelte az anyukáját, amikor üdvözölte, sőt, Valentin-napra is vett neki virágot. A 27 éves nő azt is elárulta, őt a nagymamája is figyelmeztette, ugyanis neki is szemet szúrt valami furcsa a lánya és az unokája férjének kapcsolatában. "Ő biztatott, hogy az igazság mindig kiderül" - mondta a felszarvazott anyuka.

És bizony igaza lett a nagyinak - nem akárhogy bukott le az anya és a férj!

Lapozz a folytatásért!

24 óra