Sokkolta a családot, amit 4 év után az otthonukban felfedeztek - Videó

A fémajtó már könnyen nyílik, szinte hihetetlen, de mögötte egy olyan helyiség bukkan fel, ahol még lámpák is világítanak.

Hátborzongató: ebben az eddig ismeretlen helyiségben van egy lefolyó és több barna folt is, amiről Aurora és férje azt gondolja, hogy rozsda - legalábbis remélik, hogy nem száradt vér! Rejtélyes, de a fém ajtót csak kívülről lehet bezárni, belülről kilincs sincs rajta. Vajon mi célt is szolgál ez a szoba, aminek a felfedezése a scalád szerint sokkoló?

@kids_up_in_here Replying to @ItsSunnyUpHere ♬ Hidden silly goose room - Aurora Blazingstar

"Még soha nem láttunk ezt a házunkban, pedig négy éve élünk itt" - háborodik fel az anyuka az egyik videóban. Aztán csak találgat, hogy mi  célt szolgálhat ez a helyiség. Pánikszoba? Óvóhely? De vajon miért lehet kívülről bezárni egy pánikszobát, belülről pedig nem? 

@kids_up_in_here Unedited first views of the hidden room. #creepy #hiddenroom #hiddenroominmyhouse #hiddenrooms #creepytok #fyp ♬ original sound - Aurora Blazingstar

A család elmlete szerint az előző lakóknak ez a szoba fegyverraktár lehetett. A roszda szerintük ere utalhat. Úgyhogy állítólag már fel is vették a kapcsolatuk velük, hogy ezt megtudják. Más ötletük egyelőre nincs, így a Tik-Tok közönsége is beletörődött, egyelőre a nagy csoda várat magára.

Címlapfotó: TikTok/kids_up_in_here-Képernyőkép

24 óra