Ráolvadt a kanapéra: szörnyű halált halt a horrorszülők lánya - Fotók

Amit a lányukkal tettek, az felfoghatatlan. Évtizedekre börtönbe zárták a szülőket.

Az amerikai Sheila és Clay Fletchert az amerikai Louisiana államban található East Feliciana városából még 2022 januárjában tartóztatták le. Szerdán 20 év börtönt kapta, így az ügyük lezárult. Ám sokáig beszédtéma lesz még a világban. Mint ahogyan arról a New York Post beszámolt, a pár lánya, Lacey Fletcher 2002-ben, alig 16 évesen tűnt el az életből.

Amikor 20 évvel később megtalálták az egykor szőke, mosolygós lányt, már halott volt. "Mindenféle halált és holttestet láttam már munkám során, de ilyet még soha" - mondta egy halottkém.

Fotó: Profimedia/RedDot

A nyomozók a mindössze 43 kilogramm súlyú, lefogyott amerikai nőt a kanapéhoz "olvadva", vizelettel, ürülékkel és férgekkel borítva találták. Az orvos szerint csontok álltak ki a testéből. Mint kiderült, a lány legalább tizenkét éve nem mozdult meg, kegyetelne életet élt, és halált halt a kanapén. A nyomozók arra a következtetésre jutottak, hogy a lány "akut elhanyagolás" miatt halt meg. Sheila és Clay Fletcher mindvégig fenntartották ártatlanságukat, és kijelentették, hogy lányuk az Asperger-zavar és a szorongás ellenére "épelméjű" volt.

Fotó: Profimedia/RedDot

A szülők szerint nem volt hajlandó felkelni a kanapéról és ott akart enni is. Emellett egy neurológiai zavar miatt nem tudott mozogni. De nem ápolták, hagyták vegetálni. A család egyik közeli barátja azt mondta, hetente találkoztak, de alányról semmit nem tudtak. "Clay és Sheila olyanok voltak, mint a mintapolgárok. Kedvesek, szelídek. Legalábbis mi ezt hittük" - mondta. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra