Elaludt a fáradt építőmunkás a szalonban: amit a fodrász tett, megható - Videó

Nem csak a hajakhoz és a szakállhoz ért, a jelek szerint az emberekhez is ért az új-dél-walesi Jordan Magasiva. Az egyik törzsvendége az élő példa erre. Vagy épp alvó!

Szerdán egyenesen a munkahelyéről, egy építkezésről érkezett Billy a kedvenc fodrászához, Jordanhez a Newcastle-i fodrászatba. Talpig a munkahelyi védőruhájában esett be a szalonba, láthatóan kimerült volt a fárasztó műszak után, s míg a haját vágták, egész egyszerűen el is ájult. Ám ahelyett, hogy felébresztették volna és felszólították volna, hogy fizessen, Jordan és csapata úgy döntött, hogy hagyják szunyókálni a kimerült törzsvendéget. "Amikor megláttuk a fáradt tekintetet a szemében, mindannyian úgy döntöttünk, hogy hagyjuk aludni" - mondta a férfi a DailyMailnek.

A fodrász figyelmességéről videó is készült, ami hatalmas siker a Tik-Tokon!

@jordan.topboy.blends My boy Billy slept during his haircut but we know he’s no joker when it comes to hard yakka (work) hence why we let him sleep because we know how hectic work/life gets. Gave him an eye cover too just to shut the lights off 🤣.. Billy was more than happy to get a good rest in and didnt mind waking up with a smile for us. Shoutout to all the hardworking men & women doing what they have to do to make ends meet, we must support eachother on this journey, dont forget to rest and reset as we only get to enjoy this ride once, cheers guys ❤️ #fyp #barber #faithinhumanityrestored #wholesome #sleepingbeauty #barbershop #faith #mensmentalhealth #womensmentalhealth #bluecollar @mikebarberindustries ♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

Hogy az ausztrált ne zavarják a szundikálása közben, a fodrászok még egy törölközőt is a szemére terítettek. "Egyértelműen csapatmunka volt, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük neki" - mondja Jordan. A férfi három órán át aludt. Amikor nem sokkal este 6 óra előtt felébredt, az első két kérdése a következő volt: "Mennyi az idő?" és "Hol vannak a többiek?".

Nos, a többi vendég addigra már rég elment.

Címlapfotó: TikTok/Jordan Magasiva

24 óra