Hét terhességen volt túl 19 évesen Angi: érkezik a következő babája - Fotók

A fiatal anyuka már régen megszokta, hogy rengeteg gyűlölködőt vonz, és természetesen ő és férje, Jordon, aki az összes gyermek apja, nehezen viselik ezeket a támadásokat.

"Azt mondják, hogy szánalmas vagyok, és ezzel nem lehet dicsekedni, ez szégyen. Mindenki azt akarja, hogy elbukjunk, hogy még nagyobb nyomás alá kerüljünk" - mondta Angie a Mirrornak. Az is kiderült: az első terhessége 15 éves korában nem volt tervezett. Ráadásul fogamzásgátlót is használt, és akkor még csak alig 3 hónapja ismerte a leendő férjét. 

Az iskolájában nagyon rosszul sült el a várandóssága.

@angie_faithh His plan was better than i ever could have imagined❤️ #fyp #momof3 #pregnant #babynumber4 #dueapril2024 #youngmom #marriedyoung ♬ original sound - Naomi Raine

"Az ítélkezés kemény lehet. Még nagyon fiatal voltam, és az iskolában voltam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, és mindenkit elvesztettem, aki közel állt hozzám" - mondta a lány, aki ennek ellenére semmit nem csinálna vissza. "A vetélések megtanítottak arra, hogy egyszerűen csak hálás legyek a gyerekeimért. Mindig is nagy családra vágytam" - tette hozzá.

A lány nagyon izgatott és nagyon várja már a negyedik gyermekét.

Címlapfotó: TikTok/Screenshot/angie_faithh

24 óra