A lábfejeivel sokkolja a rajongóit Ronaldo - "Minden nap fájdalmai vannak"

Egy Instagram-Story volt a sok száz közül, ez a kép azonban futótűzként kezdett terjedni. Egy medence mellett lábadozva mutatta meg a lábait, amik dollármilliókat kerestek neki. Le se tagadhatná.

Feldagadt lába, puklik mindenfelé, amerre a szem ellát. Meg furcsa színű körmök. Cristiao Ronaldo rajongói aggodalmukat fejezik ki a futballsztár egyik friss képe miatt és biztosak benne, hogy minden nap nagy fájdalmai vannak. A világ legjobb játékosának ötször is megválasztott portugál sztár lába látszólag is igencsak megviseltek. "Töltődjetek fel" - írta a képéhez Ronaldo. 

Sokan most először szembesülnek igazán a profi sport keserű árával. "Minden nap fájdalmakkal ébred", "22 év profi futball, nézd meg a lábát" és "A nagylábujjai segítségért kiáltanak" - csak néhány a kép alatti kommentek közül. 

Család

Tény, hogy a 39 éves játékos több mint 1000 mérkőzésen van túl klubszinten. Pénteken ismét döntő gólt szerzett klubja, az Al-Nassr mérkőzésén. Ez volt egyébként az 50. gólja, amióta a szaúdi bajnokságba igazolt. Most meg épp a portugál válogatott felé vette az irányt, előtte azonban a családjával néhány napot egy szaúd-arábiai luxusparadicsmban töltötte. Így a sérült lábáról készült fotón kívül érkezett még néhány szép kép is. Párja, Georgina Rodriguez azt is videóra vette, ahogy a csatár a gyremekeivel sétál a tengerparton.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra