Az elsős kisfiúért ment a golden retriever kölyök az iskolába: megolvasztják a szíveket - Videó

Amint Lucky megpillantja legjobb barátját, hamar izgatottá válik. Várakozással telve ágaskodik fel az ülésen, aranyos hangokat ad ki, majd kidugja a fejét a félig nyitott ablakon, miközben a farka hevesen csapkod.

Végül megjelenik Luke az apjával kézenfogva, a kutyus majd kiesik az ablakon, úgy kell őt lenyugtatni. Ez a feladat az apukára vár, aki beül és megszabadíta a gyerekülést az izgatott kutyustól. Csak ezt követően tud beülni a kisfiú, aki néhány másodperc múlva már boldogan öleli át a legjobb barátját, akivel végre újra együtt lehetnek. Több millió néző, több százezer like van máris a felvételen. 

Azóta az is kiderült, a kisfiú egy tetsvért szeretett volna, de nem tudták megadni neki. Így lett egy kutyusa helyette.

@luckyduckthegolden Lucky’s first time picking Luke up from school 🥹🩵 the excitement is just too sweet. #puppy #goldenretriever #golden #goldenretrieverlife #goldenretrieverpuppy #puppylove #foryou #foryoupage ♬ To Build A Home - The Cinematic Orchestra & Patrick Watson

"Soha nem gondoltuk, hogy kiskutyát fogunk venni, hiszen már van három macskánk. De minden tökéletesen a helyére került, és úgy éreztük, hogy ez egy szerencse és egy áldás" - mondta az anyuka a Newsweeknek. Ezért nevezték el a kiskutyát Lucky-nak.

Címlapfotó: TikTok/luckyduckthegolden

24 óra