Kórházba vitték az ATV sztárját: azonnal megműtötték, de újabb műtét vár rá

Kedden lett rosszul, az orvosok másnap még hazaküldték. Csütötörtökön már kínok kínját élte át a kamera mögött, másnap már haza sem engedték.

“Iszonyatosan begörcsölt a hasam, sugárzott a hátamba, a mellkasomban, mindenhova. Nagyon megijedtünk, a férjem is, a kislányom is és először arra gyanakodtunk, biztos valami gyomorprobléma" - mondta a keddi nappal kapcsolatbana. Naphire.hu-nak a Heti Napló riportere, Török Rékát reflux gyanúval küldték haza végül egy nappal később, amikor elment egy gyomortükrözésre. Csütörtökön kínok közt forgatta le a heti riportját, majd egész éjjel virrasztott, így pénteken ismét kórházban kötött ki. Onnan már haza sem engedték - még aznaő kés alá feküdt.

Sok epekövet találtak a szervezetében. “Abból az egyik elindult és szépen el is akadt és ez okozta a rohamot” - magyarázta a lapnak Réka. Ha nem operálják meg, súlyos hasnyálmirigy-gyulladást is kaphatott volna és hetekig kezelsre szorul. Másnap, azaz szombaton így is csak a saját kérésére engedték ki. De újabb műtét vár rá. “Lesz egy epehólyag műtétem is, addig szigorú diétára fogtak. Remélhetőleg azután egy életre megoldódik a problémám” - mondta Török Réka, aki ma este a Heti Naplós Sváby Andrással című műsort vezeti majd.

Címlapfotó: Instagram/torokreka_atv

24 óra