Smst írt a férjének, majd: holtan esett össze a mindenórás tanárnő - Fotó

Csak néhány hét választotta el attól, hogy megszülje első gyermekét: a 29 éves tanárnő az iskolában esett össze és meghalt.

Borzasztó tragédia történt egy héttel ezelőtt az amerikai kisvárosban, Kendallben - írja az USA Today. A tanulók azon a pénteki napon nem voltak iskolában, a tanárok azonban igen, egy továbbképzésen vettek részt. A fiatal tanárnő, Courtney Fannon nem sokkal az összeomlása előtt üzent a férjének, majd néhány perccel később élettelenül találtak rá az iskolában - írja a lap. A nőt kórházba szállították, ahol nem csak az ő, a születendő gyermek életéért is sokáig küzdöttek - de hiába. A tanárnő és a kislánya is elhunyt.

Gyerekszoba

Az általános iskolai tanárnő és férje, Kurtis már kislányuk nevét is megbeszélte: Hadley Jaye-nek akarták hívni. A szülésig már csak néhány hét volt hátra. A család megsegítésére gyűjtést indítottak, amin máris több mint 88 ezer dollár, azaz közel 32 millió forint jött össze. "A világ két csodálatos lelket veszített el, Courtney Fannont és Hadley Jaye Fannont - jóval azelőtt, hogy bármelyikünk készen állt volna arra, hogy egy olyan világban éljen, ami nélkülük létezik. Március 8-án éjjel egy nagyon tragikus és váratlan esemény után hívták őket örök nyugalomra" - írják a GoFundMe-n.

A gyászoló férj élete rémálmát éli át. Az otthonuk már tele van gyerekjátékokkal, cumisüvegekkel, bútorokkal, a babaszoba készen várta a kislányukat.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra