26 éve tarolta le a világot Shania Twain a dalával: nem ismernéd fel 58 évesen - Fotók

Hihetetlen, szinte az első világraszóló turnét követően, 1999-ben Shania Twain visszavonult férjével Svájcba, ahol 2001-ben született meg a gyermeke.

Ezt követően még két lemezt kiadott, de 2005-ben újra visszavonult. Addigra már több Grammyt is nyert. Azóta látszólag újra akítv egy ideje, a közösségi oldalán is rendre jelennek meg friss képek. Az egyik legfrissebb most nagy vihart kavar. Vajon ez tényeg ő? Fiatalító forrásba esett, vagy túltolta a filtereket? Selymesen sima bőr, határozott arcvonások, fiatalos megjelenés. Hogyan lehetséges ez?

A kanadaisztár  követői alig hisznek a szemüknek. Sokan szerint Megan Foxra hasonlít, aki jó húsz évvel fiatalabb és aki egyébként évek óta rendszeresen plasztikáztat. De akár Kim Kardashian nővére is lehetne, tekintettel arra, hogy 58 éves. "Mindannyiuknak ugyanahhoz a sebészhez kell járniuk - klónok" - írta az egik kommenelő.

A country ikon több mint 85 millió lemezt adott el és a becslések szerint mintegy 400 millió dolláros vagyona van. Alig egy éve egy interjúban viszont határozottan kijelentette, nem plasztikáztatna. "Természetesen sok barátom van, akiknek nagyon sikeres műtétjeik voltak, de láttam olyanokat is, akiknek nem volt ilyen sikeres" - mondta Hoda Kotb, műsorvezetőnek a Making Space podcastben.

Címlapfotó: Youtube/ShaniaTwainVevo

24 óra