Szunyókálni akart a férfi: amit a kutyusa ezután tesz, megolvasztja a szíveket - Videó

Az kutya szeretetéhez nincs semmi fogható. Erre talán a legjobb példa ez a videó. A kimerült gazdi szundikálni szeretett volna egyet, ám van egy négy hónapos kölyökkutyája, Levi.

A kanadai New Brunswickben élő fiatalember az otthona nappalijában, a kanapén fekszik. Szundikálni próbál egy picit a  kimerítő hétköznapok sűrűjében, ám ez a pár hónaos berni pásztorkutyája számára teljességgel eflogadhatatlan. Így a gazdájára veti magát, majd mindent megpróbál, hogy valahogy talpra állítsa a férfit. Gurul előre és hátra, mocorog és nyalakodik. A gazdi egy szeretetteljes mosollyal veszi tudomásul, hogy az alvásból valószínűleg nem lesz semmi. A videóra pedig záporoznak a like-ok.

@ashlpugh Levi is happy dad is home from his work trip 🥰🐕 #couchsnuggles #naptime #bernesemountaindog ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Az is kiderült, a kutyus rendszeresen járja a kocsmákat a gazdijával, imádja a tengerpartot, egyedül a tétlenségel akadnak gondjai. Azaz mindig kicsikarja, hogy vele foglalkozzanak, hogy aktívan játszanak. Ezért spinning órákra is viszik és a teremben is mindenki odavan érte.

A délutáni szunyókálástól viszont a gazdik elbúcsúzhatnak egy időre.

Címlapfotó: TikTok/ashlpugh-Képernyőkép

24 óra