Újhold: ennek a 3 csillagjegynek nagy változásokat hoz vasárnap

Március 10-én, vasárnap új holdciklus kezdődik. Ez a friss horoszkóp szerint most három csillagjegy számára nagy változásokat ígér majd.

Minden újhold egy új lehetőség az újrakezdésre is. Az előttünk álló holdciklus a Halak csillagjegyben indul majd. Az újhold most lehetőséget kínál arra, hogy változtassunk azokon a dolgokon, amik boldogtalanná tesznek, zavarnak minket, vagy amiket egy jó ideje halogatunk. Ezek lehetnek nagy döntések, de gyakran apró dolgok is, amelyek egy apró igazítással sok változást hozhatnak az életünkbe. Március 10. vasárnap tehát lehetőségünk nyílik arra, hogy egy kis lökést adjunk magunknak, hogy elindítsunk egy-két régóta halogatott dolgot.

Lehetőség

A mostani újhold azért is különleges, mert ez az utolsó a marsi évben, ami március 20-án ér véget, amikor is a napév kezdődik. Egy marsi év 687 napig tart, ennyi idő alatt kerüli meg a bolygó a Napot. A Mars az utolsó "pillanataiban" mindenesetre még aktiválja az energiáit, hogy valóban magunk mögött hagyjuk a régit, és felkészüljünk az újra. Jól vásd az eszedbe: március 10. - a legtökéletesebb kiindulópont az újrakezdéshez.

S hogy mely csillagjegyeknek kell újratervezniük mindent - a galériánkból kiderül!

FOTÓK: ezeknek a csillagjegyeknek áll a feje tetejére vasárnap az élete
  • újhold március csillagjegy változás horoszkóp
  • újhold március csillagjegy változás horoszkóp
  • újhold március csillagjegy változás horoszkóp

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra