Nevetésben tört ki a könnyező vőlegény, amikor meglátta, mi történt a menyasszonyával - Videó

A megható, könnyes pillanatoknak egy madár vet véget, aki egyenesen a menyasszony dekoltázsára piszkít miközben e mgahtó gondolataival csal könnyeket leendő férje szemébe.

A videót a netre posztoló ChiolaFilms videója az egyértelmű bizonyíték rá, soha nem mehet biztosra az ember - még a különösen fontos napokon sem. Ami viszont biztos: a szárnyasak köszönhetően ezt a napot nem csak a pár, a nagyvilág sem fogja elfelejteni talán soha. Szerencsére a nő és a férfi a történtek ellenére humorral kezelték az esetet. Nem csoda. "Most szartak rám?" - kérdezi a menyasszony a násznép előtt viccesen, amin még ő maga is csak nevetni tud. 

@chiolafilms Bride gets pooped on during Vows!! This is good luck right?? #weddingtik #weddingvows #goodluck #birdpoop ♬ original sound - ChiolaFilms

Sokan azt is kiszúrták, hogy talán épp a szemtelen madár látható egy fehér pontként a felvétel elején, épp az oltár felé tartott. A vőlegény is csak nevetni tudott, míg egy vendég biztos volt benne: "Ez szerencsét jelent!". A vőlegény ugyanakkor megjegyzi: "Ez bűzlik. Nagyon büdös." De a hangulatot ez sem ronthatta el.

Címlapfotó: TikTok/chiolafilms

24 óra