Kisebb melleket akart a szexi jógaoktató: a műtét óta folyamatosan nőnek - Fotók

Folyamatosan fájt a háta, a válla, a kellemetlen tekintetekkel folymatosan szembesülnie kellett, miközben sorra kapta a megjegyzéseket is a méretes keblei miatt a 170 centi magas jógaoktató. Végül rászánta magát a műtétre, de rosszul sült el.

Nem csak fizikailag, de mentálisan is hatalmas terhet jelentettek a szexi jógaoktatónak a mellei. A most 28 éves nő már iskolás korában is sokat szenvedett a méretes kebleire tett megjegyzésektől. "És mivel gömbölyű voltam, idősebbnek tűntem. Így az idősebb férfiak is sok figyelmet kaptam" - mesélte a Daily Mail című brit lapnak Echo Elliott.

"Nem szerettem elhagyni a házat. Az emberek csak a melleimet látták először. Úgy éreztem, hogy az volt az egyetlen vonzó dolog rajtam. Ez nagyon megviselte az önbecsülésemet"

- magyarázta.

Tinédzserkorában aztán úgy gondolta, meegpróbál lefogyni, amitől azt is remélte, a mellei is kisebbek lesznek majd. "Csak azt akartam, hogy eltűnjenek" - emlékezett az interjúban, de az is hamar kiderült: hiába. Akkor, alig 21 évesen döntött úgy, véget kell vetnie ennek. Drasztikus épésre szánta magát, kés alá feküdt.

Az operáció óta azonban furcsa dolgok történnek - a jelek szerint  tehetetlen!

FOTÓK: ilyen volt, ilyen lett! Majd egyre csak nagyobb és nagyobb...
  • jógaoktató, plasztika, műtét, baki,
  • jógaoktató, plasztika, műtét, baki,
  • jógaoktató, plasztika, műtét, baki,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-illusztráció

24 óra