Erre a 3 csillagjegyre valóságos csoda vár ezen a hétvégén

Különleges hétvége áll előttünk: a Mars évének utolsó újholdját várjuk. Most eláruljuk, mely csillagjegyek számára hoza majd különös energiákat a hétvégén.

A Mars évének napjai meg vannak számolva. Kevesen tudják, de a Marsnak körülbelül két földi évre van szüksége ahhoz, hogy egyszer megkerülje a Napot, 687 nap alatt teljesíti ezt. Március 20-án lépünk majd a napévbe, így a marsi év utolsó újholdját a Halak csillagjegyben tapasztaljuk majd meg. Ami már biztos, ismét el kell majd engednünk minden régit, ami megakadályoz minket abban, hogy előre haladjunk, és megvalósítsuk vágyainkat és álmainkat. 

"Álmodj nagyot!"

A jelek szerint a régóta dédelgetett álmos és vágyak most színpadot kapnak a március 8-tól kezdődő hétvégének. Ez annak is köszönhető, hogy péntektől a Neptunusz és a Merkúr spirituális aurával vesznek majd körbe minket. Szombattól pedig következik a megvalósítás ideje. A mélyvízben találjuk magunkat, így nem lesz időnk szinte gondolkozni sem, muszáj lesz cselekedni. De persze most sem mindenkinek fizetődik ki az erőfeszítése. 

A galériánkból kiderül, kik lesznek a hétvége igazi nyertesei és miért!

Mi a csillagjegyed? Ennek a 3-nak csodás hétvégéje lesz!
  • hétvége három csillagjegy újhold horoszkóp
  • hétvége három csillagjegy újhold horoszkóp
  • hétvége három csillagjegy újhold horoszkóp

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra