Súlyos agykárosodást szenvedett a férfi: amikor a felesége újra férjhez ment, csodálatos dolog történt - Videó

Amikor 2006-ban kimondták egymásnak a boldogító igent, még egyikük sem gondolta, hogy az élet majd egy kemény próba elé állítja őket. Pedig most, 16 évvel később éppen ez a helyzet.

2008 -ban egy szörnyű baleset megváltoztatta Brandon életét és vele együtt a szeretteinek, így a feleségének, Krisnek is. A pár alig két évvel korábban, Texasban kelt egybe, a középiskolában szerettek egymásba és az egész életüket együtt tervezték. De a sors kegyetlen próbát eszelt ki a számukra. Egy nap egy teherautó csapódott bele a férfi autójába. Brandon annyira súlyosan megsérült, hogy kómába esett. Eleinte senki sem tudta, hogy valaha újra felébred-e.

Fotó: TikTok/followmetothemouse

Amikor végül visszatért, haram világossá vált, hogy súlyos agykárosodást szenvedett, és élete végéig gondozásra szorul majd. De a felesége nem hagyta magára, 0-24-ben nővérként ápolta a férjét. Öt évig ment ez így, majd rájött, hogy újra kell gondolnia az életét. Igaz, a férje már nem az az ember volt, akihez hozzáment, de pontosan tudta, akárhogy lesz, a válásuk után sem akarja magára hagyni, így kérte, hogy legyen ő a hivatalos gondviselője.

Aztán megismerte James-t, és lángra lobbant a szíve. Ami ezek után történt, millióka ríkat meg!

Lapozz a folytatásért!

24 óra