Ágyba vitte a srác kávéját a csaja: a fickó arca pár másodperccel később kővé vált - Videó

Az ágyban fekvő srác mit sem sejtve örül párja figyelmességének és sugárzóan veszi át a kávét. Majd miután felfogja, mi van ráírva, azonnal lefagy az arca.

"Elmentem a Starbucksba, és megkértem, hogy a nevem helyett azt írják a matricára, hogy "Terhes vagyok"" - kommentálta videóját a lány. Azt is hozzátette: sajnálta az alkalmazottat, mert láthatóan kényelmetlenül érezte magát emiatt. A férje arcaiszont nem váltott ki szánalmat a lánybül a jelek szerint. Azt nem tudni, hogy a srácc végül pálinkára cserélte-e a kávét, a babahírt és mindenekelőtt a fiatal apuka "megfizethetetlen" arcát a TikTok közössége kitörő örömmel fogadta.

@haileypoehls Shout out to @Starbucks for helping me tell my husband I’m pregnant with baby number 2!!!🤣🩵👶🏽 #foryoupage #fyp #babynumber2 #starbucks #pregnanttiktok #ohno ♬ Oh No - Leasis

Az egyik kommentelő vicces megjegyzést tett: "0,018636 másodperc alatt" teljes érzelemváltozást lehetett látni. Egy másik szerint pedig ezentúl a srác valószínűleg mindig idegesen megy majd el egy Starbucks mellett.

Címlapfotó: TikTok/haileypoehls

24 óra