Ingyen ételt akart az influenszer: az étterem reakciója totál kiborította

Szokatlan poszt jelent meg a népszerű étterem közösséi oldalán hétvégén: az ételfotók és ajánlatok helyett privát levelezésről készült képernyőképeket tettek közzé. Üzeneteket egy influenszertől.

Egy körülbelül 36 000 követővel rendelkező influenszer vette fel a közösségi oldalon keresztül a machesteri LÜCKY- nevű ramen és sushi bárral és pofátlan módon megkérdezte, hogy ő és a párja spontán beugorhatnának-e egy vacsorára. Hogy miét? Nos, azért, hogy reklámozzák az éttermet, azaz nem fizetnének a fogyasztásért! Az étterem személyzete szóhoz sem jutott. Ahelyett, hogy válaszoltak volna az illetőnek, megosztottak egy Instagram-sztorit, amelyben levezették csalódottságukat.

Fotó: Instagram/lucky_ramenandsushi

"Egy újabb izgalmas privát üzenet egy kék tikktől származó szupersztártól, aki egy insta-posztért cserébe ingyen lakomát kér. Mert tudod, a közösségi médiában való láthatósággal fizetjük a számlákat" - írták ironikusan, majd hozzátették: "Annyira örülünk, hogy értékeled a kajánkat. De a fizető vendégeket még jobban értékeljük". Bár az étterem az influenszer nevét és arcát nem közölte, a pikírt bejegyzésükkel így is magukra haragították. 

Az önjelölt Insta-ikon ellentámadásba lendült!

Lapozz a folytatásért!

24 óra