Megdöbbent a pincér, amikor meglátta, mit írt a nő a számlára - Fotók

Az üzenetben benne volt minden, amit a vendég gondolt: az aláírása mellett a számla aljára azt is írta, hogy "Ching-Chong/Dong-Ding/P.S. Fuck you".

A "Detroit Chinatown" kulturális központ a Facebook-oldalán osztotta meg a számla fotóját, sőt, a pimasz vendég profilját is megosztották. A felhasználók szó szerint megrohamozták az amerikai nő oldalát, és bocsánatkérést követeltek a rasszista megnyilvánulásért. "Tényleg azt hitte, hogy ennek nem lesz következménye?" - kérdezi gúnyosan az egyik kommentelő, míg egy másik:: "Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon milyen visszhangot fog kapni. Remélem, hogy szaftos lesz."

"Mindenki beszélhet, ahogy akar. Nem vagyok rasszista, és nem is érdekel" - közölte a nő dühösen, miután a fél világ nekiesett. Sőt, később ki is hívta a rendőrséget az étteremhez az őt ért támadások miatt. Bocsánatot helyette azonban csak a férje és ap aja kért a Detroit Chinatown beszámolója szerint. A nő a Facebookon állítólag arról írt az ismerőseinek, hogy átlagon aluli volt a kiszolgálás, az étterem vezetőjét ez nem hatja meg. Ő bocsánatkérést és ígéretet remél, hogy a nő soha többé nem tesz senkivel ilyet.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra