Tanulmány készült: ezzel a hajhosszal a legvonzóbbak a nők a férfiak szerint - Fotók

Derékig érő sörény, félhosszú loknik, vagy rövid haj? Vajon melyik frizurát találják különösen vonzónak a férfiak a nőkön? Nos, egy tanulmány kiderítette a választ.

Amikor az első benyomásról van szó, a kisugárzásunk és az öltözékünk mellett a hajunk játssza a legfontosabb szerepet. Talán nem véletlen, hogy a nők sok időt és pénzt fektetnek a frizurájukba, és rendszeresen ellátogatnak a fodrászukhoz, hogy felfrissítsék a színét és állagát. Most pedig már az sem titok végre, hogy melyik az a hajhossz, ami a leginkább bejön a féfiaknak - ezzel kapcsolatosan ugyanis egy résztelets és átfogó tanulmány készült.

Kutatás

Bár a legtöbb nőt nem szabadna befolyásolnia a férfiak véleményének, azért biztosan mindegyikük szeretné tudni, hogy melyik hajhossz is népszerű a körükben. Sokan azt feltételezik, hogy a legtöbb férfi először a nő fenekét, vagy melleit nézi meg, de több kutatás is bizonyította, hogy ez nem feltétlenül van így. Az arc, a láb, és bizony a haj is legalább ennyire fontos az erősebbik nemnek, ami a nőket illeti.

Most kiderült, a férfiak melyik hosszat imádják - Sztárok már viselik!

FOTÓK: ez a hajhossz a férfiak favoritja - Ezek a sztárok viselik!
  • félhosszú haj, férfiak, nők, sztárok, kutatás,
  • félhosszú haj, férfiak, nők, sztárok, kutatás,
  • félhosszú haj, férfiak, nők, sztárok, kutatás,
  • félhosszú haj, férfiak, nők, sztárok, kutatás,

Címapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra