Befeküdt a nő a fürdőkádba: a macskája reakcióján milliók nevetnek - Videó

A Marcy nevű macska nem először bukkan fel a népszerű videók gyűjteményében - volt már, hogy a szobanövények közt bújt el, örült már karácsonyi ajándékoknak, bújkált már felfúhjató kanapék alatt. Most egy újabb videója tarol a neten.

Marcy gazdája fürdeni ment, a macska pedig a jelek szerint követte őt, és amit a fürdőben tapasztalt, ahhoz foghatót a jelek szerint még nem igen láthatott. Legalábbis erre utal a reakciója, amiről a videót már több mint 30 millióan láttak. A gazdi vette videóra őt. A macska többször is a hátsó lábára áll, tágra nyílt szemmekkel bámulja a vizet, majd a kád felé szalad, hogy közelebbről is szemügyre vegye. Úgy tűnik, mintha képtelen lenne felfogni, mit csinál a gazdája. Pánikszerűen rohan el, majd jön vissza. 

Az emberek többsége a macska mancsain nevet!

@marcelinethecatqu33n She gets weirder ever day 🤣 #cat #kittensoftiktok #hemmingwaycat #animalsoftiktok #funny #cute #cutecats #fyp ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Napról napra furcsább lesz" írta a gazdi a videóhoz, és több nevetős emojit is hozzátett. A videó telitalálat lett. A kommentek záporoznak. "Meg akar menteni, de túl sok a víz" - viccelődött egyikük, míg egy másikuk hozzátette: "Ez a belső harc a félelem és a kíváncsiság között". Sokan pedig kiszúrták, a felvéteken úgy tűnik, mintha a ciának két hüvelykujja lenne.

Címlapfotó: TikTok/marcelinethecatqu33n

24 óra