Szörnyű tragédia: a homokban játszva halt megy egy 7 éves kislány - Fotók

Hatalmas gödröt ástak az ötéves öccsével, aztán megtörtént a baj. Megrázó képeket közöltek a tragédiáról.

A 7 éves kislány egy két méter mély gödröt ásott a Lauderdale by the Sea városka strandján kedden délután, amikor az rá és ötéves öccsére omlott. Mint ahogyan arról az NBC beszámolt róla, a kislányt teljesen, a kisfiút mellkasáig temette be a homok. A helyszínre riasztott tűzoltók lapátokkal és deszkákkal távolították el a homokot a gödörből, hogy kimentsék a csapdába esett gyermekeket. A kórházba szállítás során a mentősök megpróbálták újraéleszteni a kislányt, de már csak a halálát lehetett megállapítani. A fiút is kórházba vitték, ő túlélte a balesetet.

Fotó: Profimedia/RedDot

Egy rendőrnő fotózza a baleset helyszínét a Lauderdale-by-the-Sea-i strandon.

"Életmentő intézkedéseket hajtottunk végre, hogy megpróbáljuk újraéleszteni a pulzusát, de nem tért magához" - mondta Sandra King, a Pompano Beach-i tűzoltóság szóvivője. Egyelőre azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a két gyerek helyből származott-e, esetleg turista volt. A személyazonosságukat ugyanis az életkoruk miatt nem hozták nyilvánosságra.

Ugyanakkor a szemtanúk szerint a gyerekek felnőttekkel együtt ásták a gödröt. A kislány pedig körülbelül 15 percig volt a homok alatt, mielőtt a mentőknek sikerült kiszabadítaniuk.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra