Hátrahagyta meghalni: ilyen kegyetlenül kínozta a dobermannt a gazdája - Fotók

A kutya gazdája egy fekete gyorskötözőt erősített a kutya orra köré, így az eb nem tudta kinyitni sem a száját, azaz inni, enni sem tudott.

Sőt, így így zihálni sem, ami a kutyák számára sokszor létfontosságú. Azaz pontosan sejtették, tudták, hogy a kutya halála elkerülhetetlen. A helyszínre érő rendőrök vezetője, Stephanie Northcutt azonban pontosan tudta ezt, így azt is, muszáj a kutyáj elkapniuk, hogy megmentsék. A rendőrnőnek végül sikerült bizalmi kapcsolatot kialakítania a kutyussal. A testkamerájával készült videón látható, milyen lassan közeledett hozzá, majd megragadta a pórázt, amt maga után húzott. Végül egy szemtanú vágta el a gyorskötözőt a kutya orrán, az ebet pedig egy menhelyre szállították.

A története azonban itt nem ért véget.

A Zeusz névre keresztül dobermannt végül az őt megszelidítő rendőrnő, Stephanie Northcutt fogadta örökbe. "Northcutt rendőr elmondta, hogy abban a pillanatban tudta, amikor meglátta a fiatal kutyát, hogy tökéletes kiegészítője lesz a családjának" - olvasható a South Bend-i rendőrkapitányság Facebook-oldalán.

Sajtóhírek szerint pedig a dobermann nem csal a családdal, a család többi kutyájával is nagyon jól kijön.

Címlapfotó: Facebook/South Bend Police Department

24 óra