Gyúrás közben videózta le a srácot a szőke csaj: amit ezután tett, azzal bajba sodorta magát - Videó

Tornázik, edzőterembe jár, atletizál - a fiatal lány egy igazi nagyágyú, ami a tetsmozgást illeti. De sokak szerint az agyán még gyúrnia kellene.

Az amerikai Kristina Langan mindenhez is ért - és lelkesen építi a közösségi oldalát évek óta, ahol eddig közel 7000 követőt gyűjtött. Nem véletlen, hogy a telefonját mindenhová magával viszi és nincs nap, hogy ne mutatná meg, hogyan formálja az alakját. Most azonban óriási hibát követett el, ami miatt ki is rúgták az egyik edzőteremből. Igaz, ennek az akciónak köszönhetően most az egész világ megismerte a nevét, ami egyelőre sok követpt nem hozott a számára.

De mi is történt pontosan? Nos, Kristina észrevett egy férfit a teremben, aki épp a hasizmán dolgozott. Egy súlyzópadon lebegőüléseket végzett, mindezt félmeztelenül. A szexi influenszer úgy érezte, ez az a helyzet, amikor gyanútlanul és a tudta nélkül rúghat bele egyet a srácba, így titokban ráfordította a kameráját, elindította a felvételt, majd a kamerába súgta: "Ha már topless edzel, legalább legyen némi izmod".

Nos, a videója eljutott egy fittnesz nagyágyúhoz - olyan válast kapott, hogy a fal adta a másikat!

Lapozz a videóért és válaszért!

24 óra