Kinyílt a poggyásztartó a repülőn: gusztustalan dolog ömlött az utasok fejére - Fotók

Életük sokkját élte át néhány utas a Delta Air Lines Amszterdamból Detroitba tartó járatának fedélzetén. A gépnek vissza is kellett fordulnia, majd evakuálták.

Amikor a gép február 13-án felszállt a Schiphol repülőtérről, úgy tűnt, minden a terv szerint halad. Egy órával a felszállás után azonban kigyulladt a biztonsági öv bekapcsolását kérő vészjelző a fedélzeten, majd megszülalt a riassztó is. A The Independent beszámolója szerint az egyik utas bőröndje ekkor megmagyarázhatatlan okból kinyílt. A táskában, rothadó halak voltak újságpapírokba csomagolva, azokban pedig rengeteg kukac. Ezek a férgek zúdultak az alattuk ülő utasok fejére. 

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A Delta Air Lines kapitánya ezt köbetően úgy döntött, visszatér Amszetrdamba. Miután leszálltak, az összes utasnak el kellett hagynia a repülőgépet. A bőröndöt és a halakat megsemmisítették, a gépet pedig alaposan megtisztították. Kárpótlásként az utasok 8000 légi mérföldet kaptak a társaságtól, kifizették a szállodai szobájukat és étkezési utalványt is kaptak. A kukaczáporban elázott utasok később a Redditen és az X-en is leírták az "élményeiket". 

Volt olyan, aki arról írt, a mögötte ülő nő nyakába is rengeteg kukac esett mások szerint pedig az üléseken is tekeregtek a gusztustalan állatok. Hogy mi lett a bőrönd tulajdonosával, az nem derült ki.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra