Barátaival akarta ünnepelni a 4-et a kisfiú: amikor megtudták, milyen torta lesz, mindenki lemondta

A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni: egy nyugat-ausztráliai kisfiú összes vendége lemondta a szülinapi buliját. A torta miatt.

Az alig 4 éves kis Malachi a Scarborough nevű faluból már nagyon várta a Pokémon-témájú szülinapi buliját. Minden barátját meghívták a szülei, aztán a nagy nap előtt jött az igazi sokk: egyik állítólagos barátja sem akart vele ünnepelni! Állítólag mindenki a torta miatt mondta le a partit. "Minden nap iskola után azt mondták, hogy a gyerekek durva megjegyzéseket tesznek arra, hogy ő vegán" - mesélte a kisfiú édesanyja, Angel Craine a Daily Mailnek.

A helyzet ráadásul csak rosszabb lett. A kisfiú a következő nap mondta el az anyukájának, hogy mindenki azt mondta neki, hogy nem mennek el a bulira, ha vegén tortát készít. A többi gyerek ragaszkodott hozzá, hogy állati eredetű alapanyagok legyenek a tortában. A 27 éves anyuka másfél éve lett vegán, és azt állítja, nem várta el a két gyermekétől, hogy ők is azzá váljanak. Ugyanakkor elmesélte a történetét, hogyan lettek azok.

Lehet, hogy ezzel maga alatt vágta a fát!

Lapozz a folytatásért!

24 óra