Arab tetkót csináltatott a srác: amikor kiderült a jelentése, sokkot kapott - Videó

A barátja ismerőse at mondta, a "nincs megbánás" helyett a Stephanie név szérepel az oldalán öles betűkkel. Jordan sokkot kapott, meg akar szabadulni tőle.

A srácnak semmi köze nem volt ehhez a női névhez, egyszeráen képtelen volt felfogni, hogy ezt tényleg a bőre alá vitték, tűvel. "Három ember volt ott, akik beszéltek arabul, és megerősítették" - mondta a srác a The Sunnak. Azaz egy percig nem kételkedett abban, hogy a szót, ami a testét díszíti, az, amire vágyott. Ugyanakkor saját magát hibáztatja ezért.

@jordycrayy 😅🙏🏻 #tattoo #tattoos #badtattoo #tattooremoval #popculture #popculturenews #celebs #hollywood #fyp #foryou #inkmaster #laserremoval ♬ original sound - Jordycray

"Azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem a tetoválóművész hibája. Nem végeztem el megfelelően a kutatást" - magyarázta, majd az is hozzátette, amikor elment a szalonba, "be volt tépve vagy részeg volt". "Aznap csak rákerestem a Google-ben a "no regret arabul" kifejezésre, és az elsőt vettem, amit láttam" - tette hozzá..

A tetkótól szeretne megválni, a követők szerint azonban maradhat. A sztorija ugyanis ikonikus.

Címlapfotó: TikTok//jordycrayy

24 óra