Könyörgött a mopsz a vegán gazdinak a kajáért: ami ezután történt, azon könnyezve nevet a világ - Videó

Pofátlanság a köbön! A Cola nevű kutya csak egy kóstolót szeretett volna gazdija menüjéből. Amit kapott, arról megvolt a véleménye.

Az Essexből származó fiatal modell vegán, így az ő asztalára nem igazán kerülnek olyan dolgok, amelyekért a kutyák bármire képesek lennének. Amikor Danielle Zarb-Cousin észrevette, hogy az apró mopsza ismét kajáért kuncsorog, úgy érezte, érdemes elindítania a kameráját, hogy mégis mit szól majd, ha tényleg megkínálja. Miután már forgott a kameral, a fiatal lány a kutya orra elé tolta a tányérját, amin csak uborka és paradicsomdarabok voltak. A kutya ábrázata mémmé teszi őt!

Ami számára nem volt vicces, az mindenki másnak a világon az!

@thefizzycola Not amused 😂 #brusselsgriffon #griffon #griffonsoftiktok #dogsoftiktok #fyp #doglovers #dogsoftiktokviral #doggo #dogtok #cutepuppy #viraldog #doglover #cutepuppy ♬ original sound - TheFizzyCola

Milliós nézettsége lett a lány videójának, és százezrével érkeznek rá a like-ok. Az undorodó kutya feje pedig mágnesként vonzza a könyes szemű emojikat. Az aggódókat pedig a gazdi megnyugtatta: természetesen a kutyája természetesen kutyakaját kap, amiben hús is van. 

Címlapfotó: TikTok/thefizzycola

24 óra