30 éves levelet talált a palackpostában: amikor a férfi elolvasta, könnyekig hatódott

Rögtön érezte, hogy valami különlegeset tart a kezében. Az amerikai New York állam Shinnecock nevű rezervátumában élő Adam Travis azonnal lefényképezte az üzenetet.

Az alig 32 éves Adam Travis a legutóbbi nagy vihar után, február elején talált rá a palackba zárt üzenetre a szárazföldön lévő törmelékek között. Amit az üvegből kihúzott papíron olvasott, könnyekig meghatotta. A Daily Star híre szerint a levél, amit két iskolás gyerek írt, több mint 30 éves volt - 1992 októberében dobták a tengerbe. A viszonylag jó állapotban megtalált papíron az alábbi szöveg ált:

"Kedves megtaláló, Egy kilencedikes földtudományi projekt részeként ezt a palackot Long Island közelében az Atlanti-óceánba dobták. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat, és küldje vissza nekünk az üveget (...) Köszönjük, Shawn és Ben".

Fotó: Facebook/Adam Travis

A fiatal férfi egy percig sem habozott, úgy érezte, meg kell találni a akét fiút. Így miután gondosan dokumentálta a leletet, ki is posztolta őket a közösségi oldalára, ahol nagyon hamar népszerű lett a bejegyzése. Az emberek pedig sorra osztották meg, hogy az üzenet feladói mielőbb előkerüljenek. "30 perccel később már 60 komment és 100 lájk volt, és egész nap csörgött a telefonom" - mondta Adam a New York Postnak.

Aztán váratlan, egyben megható dolog történt!

Lapozz a folytatásért!

24 óra