Kitálalt a stewardess: ezt a 3 hibát követik el a leggyakrabban az utasok

Egy amerikai légiutas-kísérő elárulta azt a három leggyakoribb hibát, amit az emberek elkövetnek az utazás előtt. Emiatt gyakranfeleslegesen okoznak stresszt maguknak.

Álnéven, Carolineként vezeti az Instagram-oldalát, először 2022-ben írta le ezeket a hibákat. A felvétel azonban mostanában ismét gykaran bukkan fel a közösségi oldalakon, a 30 éves nő pedig azóta azt is elárulta, hogyan lehet ezeket kijavítani. Konkrétan a repülőjegyek foglalásáról van szó. A Fort Lauderdale-i stewardess reméli, hogy a tanácsaival "egy kicsit simábbá teheti az utazási élményét".

De lássuk a 3 leggyakoribb hibát:

1. Átszállás

Az első gyakori hiba a repülőjegy-foglalásnál a reptereken eltöltött idő hossza. Caroline szerint ugyanis sokan nem figyelnek oda a csatlakozások időpontjaira, ami gyakran felesleges stresszhez vezet. "Ha átszállással foglalunk, győződjünk meg arról, hogy legalább két óra van a két járat között" - ajánlotta Caroline, mondván, hogy a nyári csúcsidőszakban gyakran előfordul, hogy a járatok késnek. Sőt, azt tanácsolja, hogy a nemzetközi járatok között három óra teljen el, hogy a következő repülőgépre való felszállás előtt legyen elég idő a vámvizsgálatra is.

Lapozz a folytatásért!

24 óra