Nem vette észre a kislány, hogy meghalt a nyuszija: amit ezután tett, megríkatja a világot - Videó

Már rutinná vált: az egyéves kislány reggelente ennivalt készített a nyuszinak, Mavisnek. Majd az ajtóba ült és ott várta őt. Tragédia: a nyuszi január közepén elhunyt, amit a kis Ottilie azóta művel, az nagyon sokak szívét megdobogtatja.

Milliók látták már, milliók fogák még: a megható videón Ottilie látható, amint reggel bemegy a konyhába. Előveszi a nyuszi tálját, majd a szekrényhez szalad, ott van Mavis maradék eledele. A kislány, aki az édesanyjával él az angliai Wellingborough-ban, óvatosan a tálba teszi az ételt, majd a kertkapuhoz szalad. Ott leül a nyuszinak szánt reggeli mellé, és türelmetlenül várja a kis barátját. A keserédes videó sokakat fakaszt könnyekre, alig egy hét alatt máris milliók látták a TikTok-on. 

@henryshousegrooming She’s no longer at the back door waiting 😭💔 #fyp #rabbitloss #toddlersoftiktok ♬ original sound - speedupssongsx

A kommentek közt zsófolásig vannak a síró fejek és megtört szívek. Nem csoda, hogy a Newsweek úgy érezte, érdemes megszólaltatni a kislány édesanyját, Frankie Seamarkot. "Ottie imádta reggelente megetetni Mavist, és az első dolga volt, hogy megnézze, ott van-e a hátsó ajtónál" - magyarázta Seamark, aki azt is elmondta, a nyszui egy hete hunyt el, a kislány azóta is ragaszkodik a rituáléhoz. És várja őt

S hogy mit szól a nyuszi elvesztéséhez? "Szerencsére még túl kicsi ahhoz, hogy megértse, úgyhogy úgy tűnik, jól van" - mondta az édesanyja.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra