Amikor meglátták az emberek, mit forgat a nő a tengerben, mind futásnak eredtek - Videó

A felvételen jól látható, hogy amint a nő elkezdett filmezni, a strandolók is összegyűltek a parton, hogy megnézzék, it vett észre.

A nő különös videóján egy uszony jelenik meg a víz tetején, amiről a nő el is mondja a véleményét a felvételén: egy cápa, de pici. "Baba cápa ma reggel La Perouse-ban az Ausztrália-napon" - olvasható a videóhoz írt kommentár. Abban, hogy a nő tényleg cápát vagy más állatot filmezett-e, a kommentelők nem jutnak egyezségre, más tekintetben egyértelmább a helyzet.

Fotó: Facebook/Malabar, the real Gods Country!/Rachael Waddle

Az ausztrál meteorlógia szolgálat előrejelzsée szerint ugyanis a cápáknál is nagyobb veszély jelenleg a rekkenő hőség. Ilyenkor négyszeresére nő a vízbe fulladás kockázata a tengerpartokon. "Hasonlóképpen másfélszer nagyobb a kockázat az iskolai szünetek alatt, és több mint kétszer nagyobb a valószínűsége általában a munkaszüneti napokon és a hosszú hétvégéken" - közölte az ügynökség a Yahoo News szerint. 

2023 decembere óta tizenegy ember fulladt vízbe az ausztrál Új-Dél-Wales államban. A cápák halálos kimenetelű támadásai ehhez képest ritkaságnak számítanak.

Címlapfotó: Facebook/Malabar, the real Gods Country!/Rachael Waddle

24 óra