Nem hajlandó a nő lefesteni a lépcsőfokot: az ok milliókat ríkat meg - Videó

Nem hallottunk még olyanról, hogy egy barkácsvideó könnyeket fakaszt az interneten, ennek a kanadai nőnek most sikerült mindez. A lakásfelújítós videója heves érzelemeket kavar a világon.

A laikus szemlélődő nem is sejti, milyen érzelmi hullámvasút vár rá, ha végignézi a felvételt. A TikTok-ra feltöltött videójában Shari Blivin végigpásztázik az előszobáján, egészen az időjárásnak igencsak kitett falépcsőig. Azt is elmondja, hogy a rossz állapotú lépcsőfokokat sürgősen ki kellett cserélnie. Majd a tekintetet egy különös módon kikopott lépcsőfokra szegeződik, majd elárulja a titokot, amire senki nem számíthatott: miért ennyire kopott ez a lépcső. "Ez volt az ő lépcsője. Még aludt is itt, haha" - magyarázza a nő, majd a háttérben fényképek jelennek meg a kutyájáról, Maxről. Majd drámai fordulat következik.

"És tavaly, pont ezen a napon az ölembe hajtotta a fejét, és örökre elaludt" - mondja a megtört nő.

@shariblivin

I refinsihed my stairs… i oainted the steps black. But there was one step i could NOT paint over. One year ago today, my dog Max, passed away. He out his bead on my lap and went to forever sleep. He loved hos step. He even slept on it. Haha so i made it a forever tribute to him. The bestest dog, ever.

♬ original sound - Shari B

Így míg az összes többi lépcsőfokot lefestette, hű tára kedvenc lépcsőjére egy klönös dolgot talált ki. "Egyszerűen nem bírtam elviselni a gondolatot, hogy eltakarjam azt a lépcsőfokot" - mondja a nő, aki úgy hagyta, ahogy van: "Így örökre az övé marad." - folytatja. 

A megható videó senkit nem hagy hidegen: milliók nézik meg, záporoznak az együttérző kommentek.

Címlapfotó: TikTok/shariblivin

24 óra