Elutazott a mesebeli vízeséshez, hogy megcsodálja: amikor meglátta, sokkot kapott - Videó

Meg akarta csodálni, és megmártózni a vizében. Ám amikor az utazási blogger a Balin található Pengempu vízeséshez ért, hatalmas csapás érte.

A skót Dale Philip imád utazni és már régóta szemezett Bali egyik leghíresebb és legszebb helyével. Számtalan fotón látta már a vízesést, ami a bakancslitájára is felkerült. Aztán eljött a nap, ő pedig várakozásokkal telve, kamerákat feltöltve indult el a Pengempu-hoz. A helyszínen azonban valósággal sokkot kapott: nyakig állt a szemétben. 

@dalephilipvlogs Unexpected Surprise at Bali Waterfall 🇮🇩 I visited the Pengempu waterfall in Bali, Indonesia. I'd see this place looking amazing in many flashy, glamorous Instagram photos but when I arrived there myself I found out that it was covered in garbage. #Bali #Indonesia #Travel #TravelAdvice #SoloTravel #BudgetTravel #TravelVlog ♬ original sound - Dale Philip

A dühös blogger felkapta a kameráját, és megörökítette a rendetlenséget. "Nem számítottam arra, hogy ennyi szemét hever itt" - mondja felvételén, ami január közepén kezdett terjedni a közösségi oldalon. "Ez egy abszolút szégyen! Fogadok, hogy senkinek az Instagram-fotóin nem látszik (...) hát, ez a rohadt valóság, nem igaz?" - háborodott fel.

De ezzel még nincs vége...

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra