Jesse Jane halott: egy házban találták meg a rendőrök a pornósztár holttestét - Fotók

A világ talán legismertebb felnőttfilmesét gyászplja a világ: a 43 éves Jesse Jane-t és volt élettársát holtan találták az otthonában. Kiderült, mi történhetett.

A többszörös díjnyertes színésznőt szerdán találta holtan a rendőrség az Oklahoma államban lévő otthonában. A TMZ információi szerint egy másik holttest is volt az épületben, Jesse Jane vot párjának, Brett Hasenmuellernek a holtteste. Rendőrségi források szerint mindketten kábítószer-túladagolásban halhattak meg. A holttesteket egy rutinellenőrzés során találták meg. Az elhunyt Hasenmueller ugyanis napok óta nem jelent meg a munkahelyén. A munkáltatója ezt jelentette a rendőrségnek, ezt követően találtak rá.

Jesse Jane valódi neve  Cindy Howell, a 2000-es években ünnepelte legnagyobb sikereit. Ő volt az egyik főszereplője a 2005-ben minden idők legdrágább pornófilmjének, a Kalózok-nak. Jesse Jane hosszú karrierje során több mint 30 díjat nyert, köztük Venus-életműdíjat és nyolc AVN-díjat - amit a felnőttfilmesek Oscarjának tartanak. De szerepelt a Playboyban és celebműsorokban is. Aztán egy ideje már csend volt körülötte.

A 43 éves színésznő egy korábbi kapcsolatából származó kisfiút hagy hátra. Halálának pontos okát a noncolás derítheti ki.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra