Lakóhajóra költözött a szexi influenszer, de 4 dologra nem volt felkészülve - Fotók

Elege lett abból, hogy havonta körülbelül 400 ezret kell fizetnie az albérletéért, ezért új lehetőség után nézett a fiatal szőkeség. Közben persze kiderültek dolgok.

A londoni influenszer havonta körülbelül 900 fontot, azaz 400 ezer forintot fizetett egy albérlei szobáért egy háromszobás lakásban, ami szerinte egyrészt sok, másrész másokkal kell megosztania az otthonát. Ezért feladta régi lakását - és új lakást keresett, hogy pénzt spóroljon. "Gondolkodtam más lehetőségeken, amelyek megfizethetőbbek voltak, és mégis helyet kínáltak" - mondta Shannon Lane, majd tavaly októberben meg is lett a nagy terv. A 29 éves lány és a kétéves, Gilbert nevű mopsza a vízre költözött.

"Amikor megláttam a meghirdetett hajót, tudtam, hogy ez nekem való" - magyarázta döntése okát, sőt, az is kiderült, hitelt vett fel, hogy meg is vehesse a kilenc méter hosszú, közel 28 ezer eurónak (10,7 millió forintnak - A szerk.) megfelelő értékű lakóhajót, amibe végül 2023 januárjában költözött be. Így számításai szerint havi 223 ezer forintnak megfelelő pénzt spórol, ami évi 2,7 millió forint. A hitelért pedig csak havi 135 ezret kell fizetnie forintban.

Azóta persze kiderült: máris van 4 dolog, amir enem volt felkészülve!

FOTÓK: Bukta a pasikat? Ez várt a lányra a lakóhajón!
  • lakóhajó influenszer gondok spórolás
  • lakóhajó influenszer gondok spórolás
  • lakóhajó influenszer gondok spórolás

Címlapfotó: 123rf.com

influenszer