Dáridó nem volt: így ünnepelte Lagzi Lajcsi a szülinapját a börtönben

63 éves lett Galambos Lajcsi. A Naphire.hu információi szerint sem torta, sem buli nem lehetett a börtönben a trombitaművész tiszteletére. Így kisebb dolgokkal kellett beérnie. Ha spórolt.

Épp olyan nap volt ez, amilyen a többi rácsok mögött töltött nap - ezt a következtetést lehet levonni a Naphire.hu cikkéből. A lap szúrta ki, Galambos Lajcsi 63 éves lett, a gáz- és áramlopás miatt jogerős büntetését töltő zenész ügyvédje pedig elárulta, mi az, aminek örülhetett a szülinapos. Feltéve, ha jól gazdálkodott és szerecséje is volt. “Semmilyen kiváltsággal nem jár egyetlen fogvatartott részére sem” - kezdte a Nap Hírének Dr. Csontos Zsolt és elmondta, milyen ajándék jöhetett ma szóba, ami a fogvatartott hírességet illeti.

“Hogyha adott esetben a kapcsolattartást úgy sikerül megszervezni, akár személyes kapcsolattartást, akár Skype-kapcsolattartást, hogy a születésnapján éppen be tudnak menni hozzá, vagy Skypeon tudják hívni, vagy tudjanak beszélni, akkor szerencséjük van. De önmagában a születésnap tényére - ezt általánosságban mondom - nincs semmilyen privilégium egyetlen fogvatartott számára sem. Ebben az esetben, ha nem így jön ki a lépés, hogy aznap tudjanak kapcsolatot tartani, akkor marad a telefon lehetősége. Ugye a percdíj meg van határozva, hogy egy héten hány percet telefonálhat hozzátartozókkal, akik engedélyezve, vagy regisztrálva vannak és akkor ilyenkor ez a lehetőség áll fent” - mondta az ügyvéd.

Az is kiderült, kik hívhatták ma nagy valószínűséggel Lajcsit, sőt, az ügyvéd a szabadulásával kapcsolatban felröppent pletykákat is helyretette.

Lapozz a folytatásért!

24 óra