Meglátta a hajléktalan nőt a fia az állomáson aludni, majd megdöbbentő dolgot kérdezett tőle

Kilátástalan a helyzete: drogfüggő, iszik és nincs otthona az alig 35 éves nőnek. Szégyelli magát, különösen a gyerekei előtt, de nem talál kiutat. És megrázó, mi mindent kell átélnie.

Ela a dortmundi pályaudvar lakója. Már félálomban felhajtja az első korty röviditalt az üvegéből. amit gyorsan követnek a többiek. Az édesapja halála után, egy évvel ezelőtt kezdett el inni. Bár sok rossz emléke van az apjáról. "Minden nap csak ivott. Amikor részeg volt, kiabált velünk, gyerekekkel. Amikor hat hónapos terhes voltam, a rendőrségnek kellett jönnie, mert apám megvert" - emlékezett az RTL kamerái előtt.

Fotó: 123rf.com

A dortmundi pályaudvar 2012-ben

Majd elmondta, 15 évesen esett először teherbe. A fia után pedig nem sokkal a lánya is megszületett. Őket a nagyszülők nevelik, az apjukkal sincs semmilyen kapcsolata. Bár élhetne az anyjánál, a gyerekeivel, de nem akarja kitenni őket annak, ahogyan él. "Nem akarom, hogy a gyerekeimnek ezt kelljen elviselniük. Nem akarom, hogy szenvedni lássanak. Példaképnek kellene lennem, de nem vagyok az" - folytatta Ela.

Majd azt is felidézte: mit kérdezett tőle a fia, amikor meglátta, hogy az állomáson alszik.

Lapozz a folytatásért!

24 óra