Az élő adásból tudta meg Ida, hogy meghalt az apja: aztán váratlan dolog történt

S hogy mi történt valójában? Nos, tavaly valóban elhunyt egy Andersson nevű svéd focista. A keresztneve: Rolf, de nem Rolf-Inge.

A jelek szerint egy szerkesztési hiba miatt került az elhunyt Rolf Andersson helyett az élő Rolf-Inge Andersson a kivetítőn. "Most mindenki azt hiszi, hogy meghaltam" - panaszkodott az egykori futballsztár. "Nagyon megrázó volt így látni őt a képernyőn. Csak arra gondoltam, hogy "Istenem, mi ez? Nagyon aggódtam" - mesélte Ida, majd hozzátette: "Nagyon furcsa telefonhívás volt. Apát sokkolta, és engem is ugyanúgy sokkolt".

A gála szervezői bepánikoltak

"Ez mélységesen sajnálatos. Nagyon sajnálom, ha ő vagy bárki, aki közel áll hozzá, megbántva érzi magát emiatt. Egyáltalán nem ez volt a szándékunk" - mondta az Aftonbladetnek Stephan Rimér, a Sportgala ügyvezető igazgatója. A hiba okai egyelőre ismeretlenek. Rimér arra gyanakszik, hogy a képek ellenőrzése során történt hiba.

Rolf-Inge Andersson azóta megnyugodott az izgalomtól. A svéd nem számít bocsánatkérésre. "Egyszerűen el kell felejteni, ami történt. Valószínűleg így lesz a legjobb" - mondta.

Címlapfotó: 

24 óra