Borzalom a kisvárosban: éhen halt egy 2 éves kisfiú a halott apja mellett - Fotók

Szörnyű tragédia egy brit kisvárosban! Egy hatvan éves halott férfit találtak a rendőrök egy házban, mellette egy másik élettelen testet. Egy alig 2 éves kisfiúét.

A kisgyermeket és édesapját, Kenneth Battersbyt utoljára az úgynevezett Boxing Dayen látták együtt élve. A 60 éves brit férfi nem sokkal később szívrohamot kapott és meghalt. Fia, Bronson gondozásában élt, a szociális szolgálatok a veszélyeztetett kategóriába sorolták. Havonta egyszer meg is látogatták őket, hogy pontosan lássák és követhessék, hogy van. Ezúttal azonban túl későn érkeztek. A kisfiú néhány nap után étel és víz nélkül éhen és szomjan halt - apja holtteste mellett.

Egy szociális munkás január 2-án látogatta meg őket, miután az apa nem reagált a december 27-i megkeresésükre. Azonban senki nem nyitott neki ajtót. Amikor két nappal később ismét meglátogatták a családot, és még mindig nem jelentkezett senki, értesítették a rendőrséget. Ezt követően a news.com szerint öt újabb nap telt el, és a zsaruk csak január 9-én mentek ki a házhoz. Akkor fedezték fel az apa és a kisfiú holttestét is. Volt velük egy lefogyott boxer, Skylar is. 

A kisfiú édesanyja azt mondta, karácsony előtt látta utoljár aa fiát. "Bronson éhen halt, mert az apja meghalt" - magyarázta Sarah Piesse egy interjúban. A feltételezések szerint a fréfi legkorábban december 29-én hallhatott meg. A Lincolnshire megyei tanács vizsgálatot indított a kisgyermek halálának ügyében - írja a The Guardian. Az illetékes szociális munkást pedig felmentették a munkavégzés alól.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra