Meccs közben nézett a mobiljára a futballsztár, majd azonnal hívta a rendőrséget - Fotó

A Newcastle United fogadta szombat este a Premier League címvédőjét, a Manchester City-t, a meccs a hazaiak egyik sztárjának története miatt is eméékezetes lett.

Kirabolták a brazil Joelintont csapata hétvégi, a Manchester City ellen elszenvedett drámai, 3-2-es veresége alatt - számolt be róla a The Sun. A 27 éves játékos sérülése miatt a lelátóról nézte a meccset, így történhetett meg, hogy gyakorlatilag élőben nézhette a rablást, hiszen a villája mozgásérzékelőkkel és kamerákkal van felszerelve, amelyek figyelmeztetést is küldtek a középpályás mobiltelefonjára. A játékos azonnal tárcsázta a rendőrséget!

A zsaruk gyorsan kiértek Northumberlandbe, ahol a brazil válogatott játékos él. A három betörő közül azonban már senki sem volt ott. Még időben sikerült elmenekülniük.

Fotó: Profimedia/RedDot

A kár összege még nem ismert, de az már biztos, hogy a profi labdarúgó néhány személyes holmiját is ellopták. A játékos azonban azért volt igazán ideges és izgatott, mert a családja otthon is lehetett volna a betörés idején. Egyébként a jelek szerint egyre gyakoribbak a betörések a profi focisták otthonaiba a mérkőzések alatt.

Nemrég az angol Jack Grealish otthonát rabolták ki csapata, a Manchester City és az Everton mérkőzésén.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra